Skip to main content

Een frisse start
De Peltse apotheek Boseind kreeg een volledig nieuw interieur. Een mooie, eigentijdse huisstijl mocht dus niet ontbreken.

Klant
Apothekers Bart en Véronique staan, samen met hun team, altijd klaar met een luisterend oor en deskundig gezondheidsadvies. Vorig jaar besloten ze hun apotheek een heuse make-over te geven. En het pronkstuk in hun interieur? Een echte boom!

Logo design Pelt

Opdracht
“It’s me, willen jullie ervoor zorgen dat onze website en huisstijl dezelfde klasse uitstralen als onze nieuwe inrichting?”

Uiteraard willen we dat doen. Klasse, da’s onze dada.

Branding Zonhoven

Uitdagingen
Haast en spoed is zelden goed, maar we zaten dus met tijdsdruk. De feestelijke opening van de apotheek stond vast. Vooral voor de website moest nog heel wat geschreven worden. Zowat alles eigenlijk. Maar ‘onmogelijk’ staat niet in ons woordenboek, dus we gingen ervoor. Voluit.

En we zouden bewijzen dat ‘haast en spoed’ wél goed kan zijn. Zelfs top!

Logo design Limburg

Ons werk
Itsme zorgde voor een frisse, eigentijdse look. En de boom uit de apotheek kreeg een ereplaats in het nieuwe logo. Ook op vlak van communicatie ontsproten er heel wat ideeën voor nieuwsberichten en social mediaposts. Geloof ons, over Apotheek Boseind werd een boompje opgezet in Pelt en omstreken!

Apotheek Boseind werd virtueel even stijlvol als in real life.

Social media design Limburg

Branding design Limburg

Webdesign Limburg

Branding Pelt

Wil je ons beter leren kennen?


Neem contact op met It's me voor een afspraak of offerte.
We luisteren graag naar jouw ideeën!
It's me grafisch bureau Hasselt